Altijd Speciaal

Workshop bloemschikken

Wilt u leren hoe u een speciaal en uniek boeket kunt maken? Een prachtige tafelversiering of bijvoorbeeld een mooie krans? Dat kan door middel van een cursus bloemschikken of via diverse workshops die ik elke maand plan.

Wilt u meer informatie over de planning of de kosten van een workshop of cursus? Bel naar 06-37436527 of ga naar contact.

Ga naar contact

Komt u ook gezellig langs voor een workshop?

Ik heb veel leuke en interessante workshops op de planning staan. Zie je een workshop waar u wel bij wilt zijn? Ik heet u van harte welkom. Klik op de onderstaande knop en maak vrijblijvend een afspraak.


Meld je aan

Altijd Speciaal

Kinderfeestjes

Wilt u iets speciaals voor de verjaardag van uw kind? Iets waar ze lekker met de handen bezig kunnen zijn? Dat kan! Ik geef kinderfeestjes in het thema Sprookjes. Ze gaan met bloemen leuke taartjes, schatkistje en een toverstokje maken.  De feestjes plan ik los in, het gaat vanaf 5 kinderen, De kosten van een kinderfeestje gaan in overleg.

Wilt u ook een leuk kinderfeestje?

Ik heb veel leuke en interessante workshops op de planning staan. Zie je een workshop waar jij wel bij wilt zijn? Ik heet jou van harte welkom. Klik op de onderstaande knop en maak vrijblijvend een afspraak.


Meld me aan

Wilt u een unieke bos bloemen?

Heeft u een verjaardag, wilt u iets bijzonders op uw eigen tafel of heeft u een prachtige bos bloemen nodig voor een speciale gelegenheid? Wilt u dan een unieke bos bloemen geven? Dan kunt u mij bellen op 06 - 37 43 65 27, maak gebruik van het contactformulier of kom langs in het Atelier in Ede.

Uw voor- en achternaam:

Uw e-mailadres:

Uw telefoonnummer:

Uw bericht / vraag:

loading

Contactgegevens

Telefoonnummer: 06 - 37 43 65 27
E-mailadres: info@altijdspeciaal.nl

Adres bloemen atelier
Maanderweg 78
6711 NG Ede

Openingstijden:
Maandag: op afspraak.
Dinsdag: op afspraak.
Woensdag: 12:30 uur t/m 17.30 uur.
Donderdag: 08:30 uur t/m 17:30 uur.
Vrijdag: 08:30 uur t/m 17:30 uur.
Zaterdag: 08:30 uur t/m 17:00 uur.
Zondag: Gesloten.